Tuotannot

Tapahtumatuottajan palvelut

Meiltä voitte tilata tapahtumajärjestämiseen liittyviä asiantuntijapalveluja ammattimaiseen tapahtumanjärjestämiseen. Tarjoamme teille tapahtuman järjestely- ja suunnittelupalveluja, ohjelmakoordinaattorin palveluja sekä kokonaisvaltaista tapahtumatuotantoa kilpailukykyiseen hintaan.

Konseptit

Meillä on ainutlaatuinen osaaminen uusien luovan alan palveluiden ja tuotteiden suunnittelussa. Suunnittelemme ja tuotamme ideat elämykselliseksi palveluksi/tuotteeksi. Meillä on laaja-alainen koulutus, osaaminen ja laaja yhteistyöverkosto. Hyödynnämme uutta teknologiaa ideoidemme tukena. Kehitämme uusia konsepteja kasvattaaksemme omaa liiketoimintaamme tai tilauksesta asiakkaillemme.

LUE LISÄÄ

 

Ohjelmapaketit

Räätälöimme tapahtumaohjelmapaketteja asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Voimme sisällyttää ohjelmapaketteihin omia ohjelmiamme sekä myös muita esiintyjiä teeman ja toiveidenne mukaisesti. Yhteistyökumppaneidemme kautta järjestämme onnistuneita tapahtumia ja ohjelmakokonaisuuksia yrityksille, yhdistyksille sekä yksityisasiakkaille.

Tallenna